Jakie Lo, Bartender / Team
Leader do “The Backyard Bar”, no Langham Place Hotel em Hong Kong, obteve um
honroso 2º lugar no “China Bacardi Legacy Competition”
A Bartender Jackie Lo ao
longo da competição teve um excelente desempenho que lhe permitiu aceder ao “top
ten” dos Bartenders. Nesta ronda apresentou a Concurso a composição de bar “
BACARDI FIRE”.
The first round of Top 10 Bartender
Bacardi Fire
Recipe:
30ml Bacardi Superior
20ml Bacardi 8 years
20ml Beetroot Syrup
30ml Grapefruit Liqueur
15ml Lime Juice
30ml Cranberry Juice
Garnish: Lime with cloves bath in Bacardi 151 / Sugar
cane.
Shake all ingredients with ice, into highball glass.
A prestação de Jackie
Lo surpreendeu o júri pela positiva e assim passou à segunda ronda do “China
Bacardi Legacy Competition” onde participam o “Top Six Bartenders” no qual
apresentou a composição de Bar “CLASSICAL
BACARD”.
The second round of Top 6 Bartender.
“Classical Bacardi”
Recipe:
30ml
Bacardi Superior
15ml
Martini Rosso
15ml Dry Sherry
10ml Drambuie
1 dash Orange bitter
1spoon white sugar with half
lime
Garnish: Lime / Brown Sugar
/ Coffee Powder
Congratulations Jackie Lo for the second place in the China
Bacardi Legacy Competition!!!
Sem comentários:
Enviar um comentário