BOLS AROUND THE WORLD 2012, está na etapa final e conta com a presença Portuguesa. Bruno Santos, actualmente em Macau, representa o grupo 4 desta extraordinária competição, na qual participam 12 dos melhores Barmen do mundo de 11 a 15 de maio em Amesterdão na Holanda.
Aqui fica o Vídeo de apresentação, bem como, a receita da sua composição.
Cocktail& Mistura Fina deseja o maior sucesso a Bruno Santos, que continue a dignificar os Barmen Portugueses.
DUTCH INVASION
Ingredients:
30ml F.S. Mandarin Fruit
30ml F.S. Lemon
30ml Ginger&Lemongrass Syrup
Method
Prepare Syrup by boiling 1 part sugar 1 part water with ginger and lemongrass;
Freshly squeeze the fruits;
Add all ingredients in shaker full with ice Shake and fine Strain into chilled classic cocktail glass;
Garnish with lemongrass stick and mandarin fruit.
I will add flavour to the world by …creating drinks that reflect history and regional background, combining freshest local ingredients with premium quality spirits.
Drink less but better!
By; BRUNO SANTOS
1 comentário:
Thank you, this blog has added to my knowledge sakit maag dan obatnya It's perfect
Enviar um comentário